Alumni találkozó 2015 2015. november 20.

Fényképes beszámoló a 2015. november 11-ei rendezvényről

Már az előzetes regisztráció során látszott, hogy várhatóan hatalmas érdeklődés kíséri majd a 2015-ös Alumni rendezvényt. Az Info-Bionikai Egyesület, az ITK és a PPKE szervezésében megrendezésre kerülő találkozón a 2007-es első évfolyam képviselőitől kezdve az elmúlt években végzett hallgatókon keresztül a lelkes HÖK segítőkig rengeteg érdeklődő töltötte meg Práter utcai aulánkat.

A résztvevőknek Dr. Szolgay Péter dékáni köszöntője után Dr. Oláh András főszervező mutatta be röviden az ITK jelenjét és az Info-Bionikai Egyesület tevékenységét. Dr. Karlócai Balázs fővédnök lelkesítő felszólalását követően az öregdiákoknak izgalmas kvízjátékban nyílt lehetőségük bebizonyítani, hogy tudnak-e még válaszolni egy valódi ZH kérdésre. A legjobbaknak elismerésként Dékán úr személyesen nyújtotta át a felbecsülhetetlen eszmei értékkel rendelkező ITK-s relikviákat.

A kötött program befejeztével nagy népszerűségnek örvendett a fotósarok, ahol vidám csoportok álltak össze megörökíteni  a közös pillanatokat a rég látott barátokkal. Az érdeklődők ezzel párhuzamosan érdekes laborlátogatásokon vehettek részt, ahol az ITK történetében fiatalnak számító Ultrahang laboratórium, a Molekuláris Diagnosztikai és Biotechnológiai laboratórium, valamint a Biomikrofluidika laboratórium rejtelmeibe is betekintést nyerhettek.

Köszönjük a közösen eltöltött vidám estét, találkozzunk jövőre is!

Dékáni köszöntő

 

 

 

Dr. Oláh András előadása

Dr. Karlócai Balázs fővédnök beszéde

Kvízjáték

Laborlátogatás

 

 

 

 

x