Elindult az ITK Pázmány PontVelünk Programja 2017. október 9.

www.pontvelunk.hu

Október elején hivatalosan is útjára indítottuk a középiskolásoknak szánt rendezvényeinket keretbe foglaló PontVelünk programunkat. Ezzel a kezdeményezésünkkel támogatni szeretnénk a középiskolás diákokat, hogy elmélyülhessen a természettudományok iránti érdeklődésük, és érettségi után egyre többen válasszák az ITK-t továbbtanulásuk színhelyéül.

Ennek érdekében néhány középiskolával közvetlen partnerségi kapcsolatot is ápolunk, személyes látogatásokkal és a már korábbi években már jól bevált rendezvényeinkkel (pl. CodeCamp, Programozz Környezettudatosan! verseny stb.) is megpróbáljuk felhívni a figyelmet arra az egyre gyorsuló folyamatra, ahogy az informatika egyre jobban átszövi az élettudományok területét.

A 10-12. osztályos középiskolai diákok a rendezvényeinken való részvétellel a megszerzett tudáson és élményen túl pontokat is gyűjthetnek, amelyeket később értékes ajándékokra válthatnak. Bízunk benne, hogy ezzel az ITK és az általunk képviselt tudományterületek népszerűsége is növekszik majd a diákok körében.

További információk: www.pontvelunk.hu

x