Jézus Szíve Társasága Egyetemi Szakkollégiuma

Ismertető

Célunk a szakismereteket meghaladó tudású, széles látókörű, keresztény gondolkodású értelmiségiek nevelése, amelynek megvalósításához szakkollégiumi rendszerben belső képzést nyújtunk. Intézményünkben nagy hangsúlyt fektetünk a közösségi életre, amelynek szervezésében a kollégiumvezetés mellett a diákönkormányzat is segít. Az egyetemi elfoglaltságokhoz igazodó szakkollégiumi és közösségi programokon a kollégium minden lakójának kötelező részt venni.

Jelentkezési feltételek

A Jézus Szíve Társasága Egyetemi Szakkollégiuma a 2017/2018-as tanévre felvételt hirdet a felsőoktatásban államilag finanszírozott képzésben résztvevő lány hallgatók részére. Azonos feltételek esetén a PPKE ITK-ra felvett hallgatók előnyt élveznek.

A felvételi kérelmet a Jelentkezési lap linken található űrlap kitöltésével lehet benyújtani. Ehhez részletes önéletrajzot és lelkipásztori ajánlást kérünk, amelyeket a kollégium címére postai úton vagy elektronikus formában kell eljuttatni.

Jelenleg két szabad hely van a kollégiumban.

A kollégiumi elhelyezésről

A kollégium két emeleten 25 férőhellyel rendelkezik, az elhelyezés kétszobás apartmanokban történik.
A szobák többsége kétágyas. Minden apartmanban van fürdőszoba, étkezésre összesen három teakonyha áll rendelkezésre. Az épület alagsorában mosógép, valamint vasalási és ruhaszárítási lehetőség vehető igénybe. Minden szobában és közös helyiségben található internet csatlakozás és wifi is. Csendes elvonulásra, imádkozásra a kápolnát, tanulásra, olvasásra a könyvtárat, közös játékra, filmnézésre a klubszobát és az előadótermet lehet használni

Kollégiumi díj

Egyszeri kaució és havi díj
A kollégiumi díj a 2017/18-as tanévben havonta 24.000 Ft, amelyet lehetőség van készpénzben és banki átutalással is befizetni. Ezen kívül beköltözéskor egyszeri 5.000 Ft kauciót kérünk a kulcsért, amelyet kiköltözéskor visszafizetünk.

További információk a kollégium honlapján

x