CEEPUS

A CEEPUS (Central European Exchange Program for University Studies) a közép-európai egyetemek számára létrehozott multilaterális alapú csereprogram, melynek célja, hogy a felsőoktatás területén együttműködő partner intézmények között lehetővé tegye hallgatói és oktatói mobilitások lebonyolítását, speciális kurzusok, valamint hallgatói kirándulások szervezését, támogassa hosszú távú szakmai együttműködések kialakulását a térségben, ezzel elősegítve Közép-Európa stratégiai szerepének erősödését.

A program az ún. hálózati együttműködésre épül, vagyis egy közös tudományos témában min. 3 CEEPUS ország 3 intézménye alakít egy egységet, vagyis hálózatot. (Szemben az Erasmus program kétoldalú együttműködéseivel.)

További információ az programról

Pályázat

Megnyílt a CEEPUS pályázati felhívás a 2021/2022-es tanév őszi félévére, amely tanulmányi valamint oktatói mobilitások megvalósítását tesz lehetővé.

Alább megtalálják az aktuális pályázati felhívásokat, a pályázati űrlapokat, illetve a pályázás egyéb fontos dokumentumait.

További kérdés esetén forduljanak a kari CEEPUS koordinátorhoz: international.office@itk.ppke.hu

Kérjük, hogy minden esetben tájékozódjanak a fogadó ország érvényben lévő beutazási szabályairól, a megpályázható időszakról, illetve az ösztöndíj kifizetésével kapcsolatos feltételekről.

FIGYELEM! MEGHOSSZABBÍTOTT HATÁRIDŐ:
Pályázatok leadásának központi határideje: 2021. július 15. (A fogadó partner határidejéről legyenek kedvesek a fogadó intézmény nemzetközi osztályán érdeklődni!)
További információért látogassanak el a Tempus Közalapítvány honlapjára

Frissítve: 2021.06.30.

x