Elindult a Smart Budapest Ötletverseny 2021. június 4.

A pályázat benyújtásának határideje közép-európai nyári időszámítás szerint: 2021. június 30. (szerda) 23:59 óra.

A teljesn pályázati anyag elérhető itt.

A szakmai zsűri döntése alapján odaítélhető díjak, együttműködési lehetőségek:

Budapesti Tesztkörnyezet biztosítása
A BVK Smart Budapest Ötletversenyének legfontosabb célja, hogy hazánkban hasznosuljanak a világon először a magyar fejlesztések. Ennek elősegítésére Budapest tesztkörnyezetet biztosítana a fejlesztések kipróbálására és optimalizálására.

Kommunikációs támogatás
A legjobb ötletek bemutatkozási lehetőséghez jutnak a Főpolgármesteri Hivatalban, egy rendezvény keretében. A díjazott projekteket marketing kommunikációval segítjük, hogy a lakosság és a befektetők is egyaránt megismerhessék.

Mentor program
Mentorációs lehetőséget biztosítunk, amelynek célja, hogy a pályázók fejlesztésükhöz megkapják a megfelelő támogatást. Ezt a főváros szakértői mellett a versenyszféra szakembereinek bevonásával biztosítjuk. Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány 7. oldal Smart Budapest Ötletverseny 2021

Implementációs program
Amennyiben a fejlesztési igények ezt megkívánják, az adott vállalkozást/ötletgazdát eljuttatjuk a fővárosi tulajdonban lévő cégekhez, ahol projektjük a megvalósulás útjára léphet.

Részvételi költségvetés integráció
Ha a beérkezett projektterv valamely, a lakosság által a részvételi költségvetésben megfogalmazott igényre, megoldandó problémára nyújt okos megoldást, akkor a cégnek lehetőséget biztosítunk, hogy elinduljon a kivitelezési tenderen.

Önkormányzati használaton kívüli épületek hasznosítása
A díjazott vállalkozások igényt nyújthatnak be használaton kívüli Fővárosi Önkormányzati ingatlanok hasznosítására.

Sikeres pályázást kívánunk!

x