Megtartotta az OTDT a 35. OTDK befejezése alkalmából rendezett kitüntetés átadó ünnepi ülését 2021. december 8.

Karunk oktatója, Horváth András Mestertanár Aranyérmet vehetett át.

Az ülésen 51 fiatal vette át a júniusban odaítélt Pro Scientia, Pro Arte, valamint Junior Pro Scientia Aranyérmet. A kiváló fiatal kutatók teljesítményének elismerése mellett a tudományos diákköri tevékenységet segítő munkájáért 57 oktatót és kutatót Mestertanár Aranyérem kitüntetéssel, továbbá a felsőoktatási tehetséggondozást támogató kiválóságokat különdíjakkal és szakmai elismerésekkel díjazták.

A kitüntetett Mestertanárok között, az Informatikatudományi szekcióban szerepel oktatónk, Horváth András egyetemi docens, Karunk TDK titkára. 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Pázmány ITK két doktorandusza is részesült Pro Stientia Aranyéremben, a kitüntetést Csutak Balázs és Vághy Mihály András vehette át.

Pro Scientia, Pro Arte és Junior Pro Scientia Aranyérem kitüntetésben részesülhet az a fiatal, aki tanulmányai során és az általa választott szakmai területen kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és arról pályamunkák, előadások vagy irodalmi, művészeti és tudományos alkotások formájában számot adott. Az Aranyérem tehát nem egy-egy konferencián bemutatott előadást, pályamunkát ismer el, hanem a hallgatói összteljesítmény alapján a kiemelkedő egyéniséget.

Szeretettel gratulálunk minden díjazottnak, további sikeres munkát kívánunk!

forrás: otdk.hu

 

x