Bionika Akadályverseny 2020 - első forduló

  • 07 okt.

    Kezdete: 2020. október 7. 0:00 -Vége: 2020. november 2. 0:00

    online

Idén is megrendezésre kerül a Bionika Akadályverseny, melyre 10-12. osztályos diákok jelentkezését várjuk 4 fős csapatokban.

Ha érdeklődsz a biológia, kémia, fizika és informatika tudományterületek iránt, ha szeretnéd megtudni, mi is az a BIONIKA, ha kipróbálnád magad és tudásod egy izgalmas csapatversenyen, továbbá ha kíváncsi vagy Karunk adottságaira, lehetőségeire, akkor várunk csapatoddal a BIONIKA AKADÁLYVERSENYRE!

A Bionika akadályverseny 2 fordulós. Az első, levelező fordulóban összetett biológia, informatika, fizika, kémia kérdésekre várjuk a válaszaitokat. A feladatsor regisztráció után lesz elérhető a csapatok számára.

A regisztrációra, és az első forduló feladatsorának beküldésére 2020. október 7. és 2020. november 2. között van lehetőség.
A regisztráció  és a feladatlap közzététele október 7-étől érhető el.

Az első fordulóban legjobban teljesítő csapatok jutnak a második fordulóba, ami egy akadályverseny keretében kerül megrendezésre Budapesten, a PPKE-ITK épületében. A 2020-as évben, a járványügyi helyzetre való tekintettel a második fordulón a csapatok élő online kapcsolaton keresztül vehetnek majd részt, 2020. november 28-án.

További részletekért látogass el a Bionika Akadályverseny honlapjára.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a megmérettetésen!

x