Bionika akadályverseny 2021 - első forduló

  • 11 okt.

    Kezdete: 2021. október 11. 0:00 -Vége: 2021. november 2. 0:00

    PPKE ITK

Szeretettel várjuk 4 fős csapatokban az 10-12. osztályos középiskolások jelentkezését.

Jelentkezzetek Ti is a Bionika akadályversenyre, hogy kipróbáljátok a csapatotok tudását a bionika tudományterületén!

A Bionika akadályverseny 2 fordulós. Az első, levelező fordulóban összetett biológia, informatika, fizika, kémia kérdésekre várjuk a válaszaitokat. A feladatsor regisztráció után lesz elérhető a csapatok számára.

A regisztrációra, és az első forduló feladatsorának beküldésére 2021. október 11. és 2021. november 2. között van lehetőség.

A regisztráció (link a reg. oldalra) október 1-én nyílik meg, a feladatlap közzététele október 11-én várható.

Az első fordulóban legjobban teljesítő csapatok jutnak a második fordulóba, ami egy akadályverseny keretében kerül megrendezésre Budapesten, a PPKE ITK épületében (Práter utca 50/a). A 2021-es évben a második fordulót - az általános járványügyi szabályozásnak megfelelően - a védettségi igazolvánnyal rendelkező csapattagok személyes jelenlétével tervezzük 2021. december 4-én. A járványhelyzetre való tekintettel a változtatás jogát fenntartjuk, amennyiben a kormányrendeletek nem teszik lehetővé offline rendezvények szervezését, a döntő a tavalyi évhez hasonlóan online formában kerül megrendezésre.

Az akadályverseny különböző állomásain a bionikához és annak tudományterületeihez kapcsolódó feladatokat kell megoldani.

A 2021-as évi verseny részleteit itt, Részvételi szabályzatát itt  olvashatjátok.

Kövessetek minket a Facebookon is!

x