Hospitalitas Irgalmasrendi Szakkollégium

Ismertető

A Hospitalitas Irgalmasrendi Szakkollégium felvételt hirdet a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karának fiú hallgatói számára belső és külső szakkollégiumi státuszra.

Célunk a szakismereteket meghaladó tudású, széles látókörű, keresztény gondolkodású értelmiségiek nevelése. Szakkollégiumiunkban rendszeres ismeretterjesztő előadássorozatokat tartunk, illetve közösségépítő alkalmakat tartunk.

Kollégiumunk 24 férőhelyes, a szobák 1, 2 vagy 3 ágyasak, teljesen újonnan kialakítottak. Három szobánként fürdőszoba, valamint egy tágas konyha-étkező is tartozik a kollégiumhoz. A kollégiumban mosási, ruhaszárítási, vasalási lehetőség is adott. Ezenkívül minden szobában elérhető a kollégium ingyenes internet szolgáltatása.

Helyileg a 1023 Budapest, Frankel Leó utca 54. szám alatt található, a Margit-híd budai hídfőjétől 5 perc távolságra, tehát az egyetemtől összesen körülbelül 40 percre (4-6 villamos).

A kollégiumi díj szobamérettől függően változó:

  • Egyágyas szobák 26 000 Ft/hó
  • Kétágyas szobák 23 000 Ft/hó
  • Háromágyas szoba 20 000 Ft/hó

Olyan aktív, nappali tagozatos hallgatók jelentkezését várjuk, akik a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karával állnak hallgatói jogviszonyban (elsőéves hallgatók esetén: fognak jogviszonyban állni).

Ezenfelül magatartásukban és viselkedésükben képesek az Önálló, szülők segítsége nélküli magatartásra. Ugyanakkor támogatjuk a családi hátteret, mind lelkileg, mind pedig a rendet és a tisztaságot illetően.

Felvételt a jelentkezési lap beküldésével lehet kérni, amelyhez fényképes önéletrajzot, rövid motivációs levelet és először felvételizők esetén lelkipásztori ajánlást is kérünk - utóbbit legkésőbb az elbeszélgetésre el kell hozni.

Jelentkezés határidő: 2021. augusztus. 3. 23:59

A jelentkezési lapot, az önéletrajzot, a motivációs levelet a következő e-mail címre várjuk a határidőig: kollegium.frankel.leo54 [at] gmail.com (Bizonyos dokumentumokat elég csupán a szóbeli beszélgetésre magaddal hozni)

A szóbeli elbeszélgetés időpontja 2021 augusztus 5. 09:00

A jelentkezési lap letölthető innen pdf és doc formátumban.

Bővebb információ a megadott e-mail címen kérhető.

 

Frissítve: 2021.07.26.

x