Jézus Szíve Társasága Egyetemi Szakkollégiuma

Ismertető

Célunk a szakismereteket meghaladó tudású, széles látókörű, keresztény gondolkodású értelmiségiek nevelése, amelynek megvalósításához szakkollégiumi rendszerben belső képzést nyújtunk. Intézményünkben nagy hangsúlyt fektetünk a közösségi életre, amelynek szervezésében a kollégiumvezetés mellett a diákönkormányzat is segít. Az egyetemi elfoglaltságokhoz igazodó szakkollégiumi és közösségi programokon a kollégium minden lakójának kötelező részt venni.

A JELENTKEZÉS A 2021/2022-ES TANÉVRE

Jelentkezési feltételek

A Jézus Szíve Társasága Egyetemi Szakkollégiuma a 2021/22-es tanévre felvételt hirdet a felsőoktatásban államilag finanszírozott képzésben résztvevő lány hallgatók részére. Azonos feltételek esetén a PPKE ITK-ra felvett hallgatók előnyt élveznek.
A felvételi kérelmet az alábbi űrlap segítségével lehet beküldeni. A jelentkezés határideje 2021. 07. 31.
A jelentkezéshez továbbá részletes önéletrajzot és lelkipásztori ajánlást is kérnek, amelyeket a kollégium címére postai úton vagy elektronikus formában, az sjc.szakkol@ppke.hu e-mail címre kell eljuttatni Halmi Krisztina igazgatónő részére.
Aktuális férőhelyek számáról a szakkollégium honlapján talál információt.

A kollégiumi elhelyezésről

A kollégium két emeleten 25 férőhellyel rendelkezik, az elhelyezés kétszobás apartmanokban történik.
A szobák többsége kétágyas. Minden apartmanban van fürdőszoba, étkezésre összesen három teakonyha áll rendelkezésre. Az épület alagsorában mosógép, valamint vasalási és ruhaszárítási lehetőség vehető igénybe. Minden szobában és közös helyiségben található internet csatlakozás és wifi is. Csendes elvonulásra, imádkozásra a kápolnát, tanulásra, olvasásra a könyvtárat, közös játékra, filmnézésre a klubszobát és az előadótermet lehet használni.

Kollégiumi díj

A kollégiumi díj a 2020/21-es tanévben havonta 30.000 Ft volt, amelyet lehetőség volt készpénzben és banki átutalással is befizetni. Ezen kívül beköltözéskor egyszeri 10.000 Ft kauciót is kérnek a kulcsért, amelyet kiköltözéskor visszafizetnek.

További információk a kollégium honlapján

x