• 2018. évben a kari hallgatói adminisztrációs tevékenységek elektronikussá tételét tűztük ki, fokozatos megvalósítással.
    • A teljes célkitűzés várhatóan több évet igényvevő folyamat, amelynek első lépéseként ebben az évben a hallgatói kari tudományos, szakmai, közéleti, és gólya) ösztöndíjpályázatok rendszerének adminisztrációját tervezzük teljesen digitális formába átültetni. A tapasztalati figyelembe vételéve további Kari adminisztráció átalakítását tervezzük. (diplomázáshoz köthető, FÖT, Önálló labortaórium adminisztráció, kérvények adminisztrációja.)
  • Előzmény: A neptun kérvénykezelő rendszere számos lehetőséget rejt magában amelyet Egyetemi szinten és Kari szinten használni érdemes. Amely kérvények esetlegesen a Neptun rendszerben nem kezelhetők azt hosszútávon Kari fejlesztés formájában tervezzük megvalósítani.

Jelentés

  • A kitűzött cél részben teljesült, az elektronikus ösztöndíj rendszer bevezetésével. A további kérvények ügytípusok esetén egyesével vizsgálatra került, hogy melyek megvalósíthatók a Neptun rendszerben és melyekhez kell egyedi fejlesztés. A fejlesztendő funkciók tervezése és megvalósítása a 2019-es év kitűzései közé sorolódik át, míg az intézményi szintű űrlapok kezelésének bevezetését a központi szervezeti egységeknél kezdeményezzük.