Bionika akadályverseny CSAPATVERSENY

Ha érdeklődsz a biológia, kémia, fizika és informatika tudományterületek iránt, ha szeretnéd megtudni mi is az a BIONIKA, ha kipróbálnád magad és a tudásod egy izgalmas csapatverseny során, továbbá ha belülről is megszemlélnéd Karunk adottságait, lehetőségeit, VÁRUNK CSAPATODDAL A BIONIKA AKADÁLYVERSENYRE!

Az esemény során tehetséges középiskolások (10-12. osztályos) számára lehetőséget biztosítunk, hogy játékos módon közelebbről is megismerkedhessenek a bionika fogalmával. A program 2 fordulós. Az első, levelező fordulóban összetett biológia, kémia, fizika, informatika kérdésekre adott válaszokat egy űrlap kitöltésével kell elküldeni. A feladatsor a regisztrációt visszaigazoló üzenetben lesz elérhető a négy fős csapatok számára. Az első fordulóban legjobban teljesítő 10 csapat jut a második fordulóba.

A második forduló egy akadályverseny keretében kerül megrendezésre Budapesten, a Pázmány ITK (1083 Budapest, Práter u. 50/a) épületében.

A csapatmunka során, a különböző nehézségű és összetételű feladatokon keresztül az érdeklődési körükkel egymást kiegészítő diákok ráláthatnak a bionikában foglalt tudományterületek közötti kapcsolatokra és ezek jelentőségére.

A verseny végén komoly, értékes díjakat osztunk ki a legeredményesebb csapatoknak!

2023-as CSAPATVERSENY INFORMÁCIÓI

Megtaláltok minket Facebook-on és az Instagram-on is!

 

 

Bionika akadályverseny SOLO

2023. tavaszán először kísérleteztünk azzal, hogy az eredetileg csapatjátéknak szánt Bionika akadályversenyt egyéni versenyként is megszervezzük 10-11. évfolyamos diákoknak!

Ha szeretnéd magad kipróbálni a bionika tudományterületén, ahol biológia, informatika, fizika, kémiai feladatokkal találkozhatsz, akkor itt a lehetőség! Egyúttal ez az egyéni próbatétel nagyon jó felkészülés lehet az őszi félévben megtartott “hagyományos” csapatversenyre is! És nem mellesleg az akadályverseny Solo változata esetén is komoly díjakkal készülünk a legeredményesebben szereplők számára!